Suikerspinmachine / Popcornmachine

/Suikerspinmachine / Popcornmachine

Popcorn machine huren

popcornmachine huren Eindhoven

Popcornmachine huren

Een popcornmachine huren is een echte aanrader voor elk feestje. Deze popcornmachine bakt in zeer korte tijd veel popcorn. Onze popcornmachine wordt geleverd met onder kar. Een popcornmachine huren is leuk voor een kinderfeestje. Met onze popcornmachine kunt u uw feestje een toegevoegde waarde geven. Kinderen zullen het geweldig vinden. Het leuke is ook dat je zelf je eigen popcorn kan maken. De apparaten welke wij hebben zien er vrolijk uit, en hebben een frisse uitstraling. Met deze apparaten kan je in 5 minuten ongeveer 8 kleine zakjes vullen of 3 relatief grote zakken vullen.

Popcorn is leuk en lekker. Deze heerlijke gepofte maïs hebben wij voor zowel zoete als zoute popcorn. Zoet is vaker geliefd bij kinderen, en zout bij de volwassenen. In onze popcornmachines is de popcorn mooi verlicht, en blijft het door het verwarmingssysteem ook licht warm, waardoor het extra lekker is. Een heerlijke snack voor overdag of ’s avonds en in waarin ook niet al teveel calorieën zitten.

 

Prijs per dag icl 50 porties €60,-

Schoonmaak kosten zijn €20,-

Suikerspin machine huren

Suikerspinmachine huren

Suikerspinmachine huren

Suikerspinmachine huren is een leuke verassing voor iedereen van jou tot oud een suikerspinmachine is een echte aanrader. Deze machine maakt wel 100 suikerspinnen per uur. Wij hebben diverse kleuren suiker voor bij de suikerspinmachine. De suikerspin machines zijn allemaal van het Amerikaans fabrikant en professioneel. Deze machine’s zijn makkelijk de bedienen en werkt gemakkelijk. De suikerspinmachine mag alleen door een volwassen persoon worden bedient.

Zonder windkap functioneert een suikerspinmachine over het algemeen niet al te makkelijk. De gespinde suiker is erg licht en vliegt bij het kleinste beetje tocht alle kanten op. Daarom leveren wij onze suikerspin machines altijd inclusief wind kap. Ook de onder kar leveren wij standaard mee met de, suikerspinmachine omdat gemakkelijker werkt i.v.m. met de hoogte.

Huur prijs per dag: €60,- icl. 50 porties