Koffie / Thee / soepketel

/Koffie / Thee / soepketel

Roomstel

Roomstel huren

Roomstel

Suiker en melk stel

Huur prijs per stuk: €3,-

Soepketel

Soepketel huren Eindhoven

Soepketel 10 liter.

Soepketel  is geschikt voor gluhwein in te doen. Er kunnen ook gehaktballen in wam worden gehouden.Chocomelk en satésaus kunnen hierin opgewarmd worden.Heb je niet genoeg panen in huis is dit een gemakkelijke uitkomst om alles warm te houden. De soepketel kan uit elkaar in de vaatwasser. Natuurlijk verhuurt schalksverhuur niet alleen soepketels  maar ook alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest. Kijk voor het huren van  bartafels /statafels, barkrukken, bars of tapjes, koelkasten, (party)tenten huren en meubels voor uw feest of evenement.

Schoon retour.

Huur prijs per dag: €15,-

Kop en schotel

Kop en schotel huren

Kop en schotel

Heeft u onverwacht meer kop en schotel nodig dan kunt je die gewoon huren bij ons. Wij hebben ook een koffie percolator om in 1 keer 10 liter koffie te zetten. Dan heeft u geen omkijken meer na en de koffie blijft op temperatuur en smaakt blijft hele dag behouden. Wij hebben ook roomstelletjes te huur mocht u die niet voldoende in huis hebben.

Huur prijs per dag 5 stuks : €1.50

Warm water Boiler Thee

warm water boiler

Warm water Boiler

Prijs huur per dag: €15,-

Drankcontainers komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn sommige containers voorzien van een doseeradvies, waardoor je koffie altijd perfect op smaak is. Met drankcontainers kan je geen koffie zetten, maar thee zetten is wel mogelijk. Wil je een container die niet alleen koffie kan warm houden, maar ook koffie kan zetten? Dan kun je het beste een percolator huren. De drankcontainers zijn voorzien van een droog kookbeveiliging, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je container droog staat te koken als je even niet oplet. Heb je geen glazen of kopjes? Geen zorgen! Deze kun je erbij huren. Let op! De drankcontainer is niet geschikt voor chocolademelk.

Koffie Percolator

Koffie Percolator huren Eindhoven

Koffie percolator huren

Huur prijs €15,- per dag

Extra informatie over de percolator

Vaak wordt een aluminiumfilter bijgeleverd en is een normale koffiefilter niet nodig. Het bijleveren van koffie, kopjes en schoteltjes is in een enkel geval mogelijk. Wil je grotere hoeveelheden koffie warm kunnen houden, dan is het handig om ook een drankcontainer en/of een thermoskan te huren. Let op: de percolators zijn niet geschikt voor chocolademelk!

Een percolator is een driedelig, metalen apparaat. Het onderste gedeelte van de percolator, de ketel, vul je met water. Het koffiefilter plaats je tussen de ketel en de filter bak. Het middelste gedeelte, de filter bak, vul je met grove, gemalen koffie (5/6 gram koffie per kopje). Vervolgens sluit je de filter bak en plaats je de deksel op de percolator. Dan hoef je het apparaat alleen nog maar aan te sluiten op netstroom en in te schakelen. Door de druk wordt het water door de gemalen koffie geperst en komt terecht in het bovenste gedeelte, het opvangreservoir. Vervolgens kan er via het tapkraantje koffie getapt worden. Een percolator heeft een dubbele functie, namelijk het zetten en het warm houden van koffie.